Om Vulvodyni Foreningen

Vulvodyni Foreningen er en økonomisk og politisk uafhængig forening, der varetager vulvodyni ramte kvinders interesser. Den blev stiftet den 28. november 2000. 

Forud for selve foreningen blev der etablereret en støttegruppe, hvor kvinderne kunne mødes og udveksle erfaringer. Dette initiativ startede i maj 1999 og har været en meget stor succes, idet det her har været muligt for kvinderne at tale med andre ligestillede og ikke længere føle, at de stod alene med denne sygdom. 

Støttegruppen har hidtil mødtes ca. 1 gang om måneden og ca. hver anden gang, har der været inviteret en person fra behandlersystemet til at give sin vinkel på sygdommen. Af fagfolk, der har holdt foredrag for foreningen, kan nævnes gynækolog Knud Damsgaard, fysioterapeut Birthe Bonde, sexolog Birgit Dagmar Johansen og sexolog Irina Yazmin Andersen. Desværre har der i nogen tid ikke været det store fremmøde til disse møder, så der er pt. ingen planlagte. Derudover har bestyrelsen ikke længere ressourcer til at varetage afholdelsen af møder. 

Hvis du har lyst til at blive medlem af Vulvodyni Foreningen, kan du rekvirere et giro indbetalingskort ved at sende os en e-mail med dit navn og adresse. 

Et medlemsskab koster 200 kr om året. Andre interesserede såsom familemedlemmer og venner kan blive støttemedlemmer. 

 Du kan læse foreningens vedtægter her 

Vedtægterne foreligger i PDF-format. For at læse dette format kræves det, at du har programmet Acrobat Reader installeret på din computer. Hvis du ikke allerede har programmet, kan du gratis hente det ved at klikke på linket nederst på denne side: 
Ċ
John D,
28. feb. 2017 11.57
Comments